Need beta testers

More
1 month 1 week ago - 1 month 1 week ago #1288 by Slippery Jim
Replied by Slippery Jim on topic Need beta testers
Discovered the bug. It had nothing to do with the how Swat 3 was being launched. It has to do with how Swat.cfg was saved. There are 3 bytes at the start of the file that shouldn't be there (they were filtered out by both Notepad and ConTEXT so I never saw them until I examined the file with a Hex editor).

All fixed now.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 month 1 week ago #1289 by DomeShot
Replied by DomeShot on topic Need beta testers
Great news! Can't wait! Glad you found what was going on.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 month 4 days ago - 1 month 4 days ago #1297 by Slippery Jim
Replied by Slippery Jim on topic Need beta testers
The installer package "coding" is almost done. I just need the owner of NeuWon to reply to my emails!

I am trying to decide if I should give the option to install the re-encoded Swat 3 movies in this installer. Some people are extremely lazy so an all-in-one package would help get Swat 3 running properly for people too lazy to search.

If I did include the movies what codec should they be in? XVID or Mpeg4? Both seem to be more Windows 10 friendly than the original Indeo codec format. I suspect the Mpeg4 file would be larger than an XVID version but won't require a codec download.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 month 4 days ago - 1 month 4 days ago #1299 by DomeShot
Replied by DomeShot on topic Need beta testers
I would have to agree. But I've used the xviD recodes provided by you I believe and never had to download any codecs. But I may be missing something. But I do agree peope are sometimes lazy and a better solution would be an all-in-one installer.

UPDATE: I checked and the recoded xviD movies are in avi format. I'm not really sure where I got that from.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 month 4 days ago #1300 by Slippery Jim
Replied by Slippery Jim on topic Need beta testers
Ya, both the XVID and Mpeg4 codecs can be used with the .avi format.

Can't say I recall downloading the XVID codec (or any codec for that matter) for any of my machines in many years.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 month 3 days ago #1303 by DarkSynopsis
Replied by DarkSynopsis on topic Need beta testers

DomeShot wrote: Yeah I downloaded and installed dgVoodoo2 to the SWAT3 directory, ran the configuration wizard and got everything set. And it plays just like it use to. Glad something like this has been created because without it, for SWAT3 anyways, it would honestly be unbearable to play. When Microsoft created Windows 10 they could have left in support for older games and what not. Alot of people I know still play the old school games.


Did you grab the latest dgVoodoo? My SWAT3 has been running on 2.54 since who knows when, thought I'd upgrade it to the latest 2.63 and the game seems to have problems rendering most menus, skyboxes and even various map textures.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 month 3 days ago - 1 month 3 days ago #1304 by DomeShot
Replied by DomeShot on topic Need beta testers
Wow that's weird. Yes I have the latest dgVoodoo2 (v2.63.1) Below I've uploaded the configuration I have for it in case that has something to do with what you're experiencing.

One thing is I re-installed a fresh copy of SWAT3 and then the Last Resort mod, and then installed dgVoodoo2 (v2.63.1). I'm not sure if that matters but I want to be thorough and precise on any info given. I've never seen SWAT3 have the problem you have shown so I can't give much insight on what I think it may be. Even when using the previous version of dgVoodoo I had no problems, but that was before I realized a new version was posted.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
1 month 3 days ago #1305 by DarkSynopsis
Replied by DarkSynopsis on topic Need beta testers
Hmm, I toyed with the settings quite a bit and still had the same results, previous version I had still works if I put it back so not sure why the new one seems so broken, will try a fresh install (need to anyway to get rid of a space in my filepath to mess with hammer) but I can't imagine it'll change much.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.148 seconds
Powered by Kunena Forum